Hodnocení obchodu

5,0 42 hodnocení
5
42x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
G Avatar autora Gabika | 9.8.2020
Nad mieru spokojnost. Objednany tovar bol doruceny rychlo a v krasnom baleni, fotky na eshope zodpovedali skutocnosti, material super. Objednavala som uz aj v minulosti a vzdy som bola spokojna.
A Avatar autora Anna | 3.8.2020
Dobrý den, objednala jsem si u Vás legíny a jsem velmi spokojená jak s kvalitou materiálu a střihem tak také s potiskem. Legíny perfektně sedí a tvarují nádherně zadeček i stehna. Přišly v krásné krabičce, zabalené v hedvábném papíru a přelepené samolepkou s logem Utopy store. Takto přesně to funguje v kvalitních eshopech v západním světě. A to se mi moc líbí. Moc děkuji a přeji spoustu spokojených zákazníků.
AF Avatar autora Alena Frimlová | 3.8.2020
Dobrý den, Vámi zaslané zboží okouzlí už od rozbalení balíčku v krásné krabičce, mikina je jedním z nejlepším kousků v mem šatníku. Nádherné barvy, skvělý příjemný materiál. A hlavně, naprosto originální! Je to můj první kousek od Vás a určitě ne poslední, chystám se na legíny. Děkuji tedy překrásně a ať se Vám nadále takhle daří dělat radost :o)) S pozdravy, Alena Frimlová
H Avatar autora Hanka | 20.7.2020
Doručení rychlé - překvapilo mně krásné dárkové balení . Leginy jsou z velice příjemného materiálu, mají naprosto dokonalé výrazné barvy. Nosím je volnočasově i na cvičení jogy - u toho mně trochu vadí, že při obrácených pozicích kloužou z pasu dolů. Jinak jsou dokonalé.
L Avatar autora Ludmila | 18.7.2020
Doručení a komunikace super, legíny odpovídají popisu.
I Avatar autora Inka | 17.7.2020
Set muerte je z nadherneho materiálu, leginy nepruhledne, mikina originalni dela krasnou postavu!
J Avatar autora Jitka | 9.7.2020
Super... perfektní barvy i materiál. Rychlé doručení
Avatar autora Milena Ševčíková | 8.7.2020
Leginy jsou krasne a pohodlně. Objednala jsem již dvoje. Stejnou velikost, ale pokaždé byla velikost jiná, to me trosku zamrzelo.
U Avatar autora Utopy (Administrátor) 8.7.2020
Děkujeme Vám za krásnou recenzi. :) Před pár měsící jsme po půlročním testování změnili střih a látku našich legín, aby byly ještě pohodlnější a lépe držely, a proto pravděpodobně došlo ke změně rozměrů. Všechny současné rozměry najdete v tabulce velikostí u každého produktu.
AK Avatar autora Anna Klacunová | 2.7.2020
Spokojenost, kvalita a super komunikace
I Avatar autora Iveta | 26.6.2020
Super materiál a úžasné barvičky , moc mi to sluší. Děkuji
P Avatar autora Pavlína | 25.6.2020
Achhh, ten materiál. Nikdy jsem na sobě neměla nic tak příjemného ???? Děkuji za Bizzare????
P Avatar autora Pavel | 25.6.2020
spokojenosti nade vše. Jak jsem jiz uváděl krasne barvy,material,zpracovani a hlavne super se nosí, za mne 100 bodů pazzy
PZ Avatar autora Petra Zalska | 24.6.2020
leginy a mikina jsou super.Perfektni material ,krasne se v tom cvici. Rychle dodani .Na leto ,jestli nake bude by bylo fajn doplnit o tilka hlavne do setu Muerte.
JR Avatar autora Jana Rollerová | 18.6.2020
Leginy jsou nadherne barevne, prijemne, drzi, velka spokojenost a tesim se na kratsi verze
P Avatar autora Pavel | 11.6.2020
Super barvy.
J Avatar autora Jaromír | 11.6.2020
Jsem maximálně spokojený! Perfektní design, šití, materiál. Všechno sedí jak má. Výborná komunikace s obchodem!!! Jaromír
ML Avatar autora Marcela Lokajova | 2.6.2020
Za mě zatím nejlepší leginy, které mám .. skvělý materiál, perfektně sedí, naprosto úžasné barvy. Velká spokojenost, už vybírám další kousek :) budu vydělávat jen na leginy od vas :D
E Avatar autora eva | 2.6.2020
Byl to dárek, - naprostá spokojenost s materiálem, střihem i dodáním. Úžasný přístup. Doporučuji všem.
JE Avatar autora Jindřiška Erbová | 2.6.2020
Jsem naprosto spokojená, příjemný materiál, krásné barvy a skvěle sedí. Mikina byla zabalena v hezké krabičce a papíru. Doporučuji :-)
MZ Avatar autora Monika Zvoníčková | 2.6.2020
Legíny jsou perfetkní, určitě doporučuju! Super materiál a neomezují v žádném sportu! Děkuji :)