Hodnocení obchodu

5,0 59 hodnocení
5
58x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Ivana Šanderová | 11.11.2020
Opět jsem spokojená. Mikina mě neuvěřitelně nadchla. Díky moc
MP Avatar autora Maria Paduchová | 11.11.2020
Leginy vzor papoušek jsou super.
LK Avatar autora Lenka Kováčiková | 11.11.2020
Legíny sú krásne, pohodlné a splnili všetky moje očakávania. Ďakujem a držím palce UTOPY!
P Avatar autora Pazzy | 2.11.2020
Opět jsem nadmíru spokojen,a co hlavne potěšilo děkovny jakoby certifikat. Dekuji
K Avatar autora Kch | 29.10.2020
Pekne, velikost spise vetsi...pekne zabaleno. Dobr, obchod.
AM Avatar autora Aleš MACHÁČEK | 27.10.2020
Jednání, vstřícnost, komunikace, odebraný výrobek, to vše snese jednoznačně hodnocení... bezchybné! Děkuji za přístup.
P Avatar autora prtra | 25.10.2020
Jsou proste TOP !!!
B Avatar autora Bára | 25.10.2020
Objednala jsem dvoje legíny, potisk perfektní, barvy úžasné, ušité kvalitně, uvidíme časem co budou dělat švy. Nosím je velmi ráda, je to neokoukaný design- rozhodně přitahují pozornost ;) Dodací lhůta delší než jsem čekala, zřejmě to bylo způsobeno svátkem, a tím že mé dva kusy museli vyrobit- ale stálo za to. Zabaleno luxusně, vc. Dopisu. Určitě doporučuji.
H Avatar autora Hanka | 3.10.2020
Moc mile jednání,oblečení přišlo krásné zabalené,ty barvy prostě miluju.
KD Avatar autora Karla Duskova | 25.9.2020
Perfektní kvalita šití, příjemný materiál, pohodlný střih. Zboží odpovídá fotografiím. Obchod mohu jen doporučit!????
RB Avatar autora Renata Brůhová | 25.9.2020
Objednala jsem si legíny, moc příjemný materiál a zboží přišlo krásně zabalené.
IB Avatar autora Iveta Blaschkeová | 24.9.2020
Kraťasy mají super barvičky, zabalené v dárkové krabičce a rychlé dodání
Avatar autora Ivana Šanderová | 24.9.2020
Objednala jsem si mikinu a je skvělá ????.. úžasný materiál..a to balení mě nadchlo..nakonec přibyly i kraťasy ????
R Avatar autora Renata | 24.9.2020
Dobrý den, zboží přišlo moc hezky zabalené. Mám to jako vánoční dárek ☺3 překrásné rucniky.
K Avatar autora Katka | 23.9.2020
Objednala jsem si 3/4 se lvem. Moc prijemny material, dobre se nosi a jsou krasne a originalni. Jen skoda, ze diky 3/4 delce nema lev celou bradu... :( asi jedine sklamani
F Avatar autora Felicity | 23.9.2020
Jsem moc spokojená - přišel mi krásný balíček, potěšil mě osobní vzkaz. Samotná mikina je naprosto skvělá - úžasné barvy, skvělý střih a super materiál. Jsem nadšená a vřele doporučuju všem :-)
RP Avatar autora Radka Poláchová | 23.9.2020
Zboží krásně zabalené,ušité super materiál . Krásně sedí a je neskutečně příjemné.Určitě to není poslední objednávka..za mě doporučuji...opravdu originální ,což mě baví nejvíc
G Avatar autora Gabika | 9.8.2020
Nad mieru spokojnost. Objednany tovar bol doruceny rychlo a v krasnom baleni, fotky na eshope zodpovedali skutocnosti, material super. Objednavala som uz aj v minulosti a vzdy som bola spokojna.
A Avatar autora Anna | 3.8.2020
Dobrý den, objednala jsem si u Vás legíny a jsem velmi spokojená jak s kvalitou materiálu a střihem tak také s potiskem. Legíny perfektně sedí a tvarují nádherně zadeček i stehna. Přišly v krásné krabičce, zabalené v hedvábném papíru a přelepené samolepkou s logem Utopy store. Takto přesně to funguje v kvalitních eshopech v západním světě. A to se mi moc líbí. Moc děkuji a přeji spoustu spokojených zákazníků.
AF Avatar autora Alena Frimlová | 3.8.2020
Dobrý den, Vámi zaslané zboží okouzlí už od rozbalení balíčku v krásné krabičce, mikina je jedním z nejlepším kousků v mem šatníku. Nádherné barvy, skvělý příjemný materiál. A hlavně, naprosto originální! Je to můj první kousek od Vás a určitě ne poslední, chystám se na legíny. Děkuji tedy překrásně a ať se Vám nadále takhle daří dělat radost :o)) S pozdravy, Alena Frimlová