Hodnocení obchodu

5,0 36 hodnocení
5
36x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jitka | 9.7.2020
Super... perfektní barvy i materiál. Rychlé doručení
Avatar autora Milena Ševčíková | 8.7.2020
Leginy jsou krasne a pohodlně. Objednala jsem již dvoje. Stejnou velikost, ale pokaždé byla velikost jiná, to me trosku zamrzelo.
U Avatar autora Utopy (Administrátor) 8.7.2020
Děkujeme Vám za krásnou recenzi. :) Před pár měsící jsme po půlročním testování změnili střih a látku našich legín, aby byly ještě pohodlnější a lépe držely, a proto pravděpodobně došlo ke změně rozměrů. Všechny současné rozměry najdete v tabulce velikostí u každého produktu.
AK Avatar autora Anna Klacunová | 2.7.2020
Spokojenost, kvalita a super komunikace
I Avatar autora Iveta | 26.6.2020
Super materiál a úžasné barvičky , moc mi to sluší. Děkuji
P Avatar autora Pavlína | 25.6.2020
Achhh, ten materiál. Nikdy jsem na sobě neměla nic tak příjemného ???? Děkuji za Bizzare????
P Avatar autora Pavel | 25.6.2020
spokojenosti nade vše. Jak jsem jiz uváděl krasne barvy,material,zpracovani a hlavne super se nosí, za mne 100 bodů pazzy
PZ Avatar autora Petra Zalska | 24.6.2020
leginy a mikina jsou super.Perfektni material ,krasne se v tom cvici. Rychle dodani .Na leto ,jestli nake bude by bylo fajn doplnit o tilka hlavne do setu Muerte.
JR Avatar autora Jana Rollerová | 18.6.2020
Leginy jsou nadherne barevne, prijemne, drzi, velka spokojenost a tesim se na kratsi verze
P Avatar autora Pavel | 11.6.2020
Super barvy.
J Avatar autora Jaromír | 11.6.2020
Jsem maximálně spokojený! Perfektní design, šití, materiál. Všechno sedí jak má. Výborná komunikace s obchodem!!! Jaromír
ML Avatar autora Marcela Lokajova | 2.6.2020
Za mě zatím nejlepší leginy, které mám .. skvělý materiál, perfektně sedí, naprosto úžasné barvy. Velká spokojenost, už vybírám další kousek :) budu vydělávat jen na leginy od vas :D
E Avatar autora eva | 2.6.2020
Byl to dárek, - naprostá spokojenost s materiálem, střihem i dodáním. Úžasný přístup. Doporučuji všem.
JE Avatar autora Jindřiška Erbová | 2.6.2020
Jsem naprosto spokojená, příjemný materiál, krásné barvy a skvěle sedí. Mikina byla zabalena v hezké krabičce a papíru. Doporučuji :-)
MZ Avatar autora Monika Zvoníčková | 2.6.2020
Legíny jsou perfetkní, určitě doporučuju! Super materiál a neomezují v žádném sportu! Děkuji :)
VK Avatar autora Veronika Krofová | 2.6.2020
Skvělé, mohu jen doporučit, velmi rychlé jednání, dodání. Krsáný materiál, kvalitní zpracování. Děkuji
MN Avatar autora Michaela Nosková | 15.5.2020
velice se mi líbí barevné provedení, příjemný materiál, perfektě padnou.
MS Avatar autora Martina Slabá | 13.5.2020
Užasné, rychle doručené a materiál naprosto bezkonkurenční. :) Legíny padnou jako ulité a zatím jsem nenašla pohybovou aktivitu, při které by mne jakkoliv omezovaly, chovají se prostě úplně jako druhá kůže. Doporučuji a děkuji :)
OO Avatar autora Olga Omelková | 13.5.2020
Super, rychlost doručení, kvalita materiálu, barva........,doporučuji a děkuji.
M Avatar autora Martin | 25.4.2020
Objednal jsem pro přítelkyni a ohromná spokojenost. Materiál bezkonkurenční a vypadá to 5x lépe než na internetu. Díky moc :)
A Avatar autora Andrea | 18.4.2020
Spokojnost:) Ruska su super.
Nahoru
36 položek celkem